Wat betekent Prinsjesdag voor u

13 september 2018

Aanstaande dinsdag is het weer Prinsjesdag en wordt duidelijk onder welk (financieel) gesternte de rechtspraak en het Openbaar Ministerie de nabije toekomst tegemoet moeten gaan treden. Blijft het zwaar weer of zijn er volop zonnestralen te verwachten? Wilt u weten wat de Miljoenennota voor u als rechter of officier van justitie gaat betekenen en wilt u meedenken over de aandachtsgebieden hierbij voor de NVvR? De NVvR organiseert hiervoor op vrijdag 21 september aanstaande de “Tafel van Tien” over Prinsjesdag! Meld u direct aan, er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Marielle van Oort, adviseur en oprichter van Public Affairs-bureau Van Oort & Van Oort, neemt samen met u de Miljoenennota door en geeft daarbij inkijkjes in de politieke ins-en-outs.

Tafel van Tien
Tafel van Tien is een nieuw initiatief waar wij met een klein aantal leden (maximaal 10) en specialisten vanuit diverse terreinen specifieke onderwerpen met u bespreken. Vrijdag 21 september is de eerste bijeenkomst in deze vorm. Voor deze bijeenkomst is er een beperkt aantal plekken beschikbaar en geldt het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Informatie
De sessie start om 14.30 uur en eindigt omstreeks 16.30 uur met een kleine borrel. Locatie: het verenigingsbureau van de NVvR in Den Haag. Aanmelden kan eenvoudig bij Irene Lommers, via i.lommers@rechtspraak.nl.

Scroll naar boven