Volgende fase van de heroriëntatie: vernieuwing communicatiemiddelen

7 oktober 2021

Het afgelopen jaar heeft de NVvR zich geheroriënteerd op de optimale werkwijze binnen de vereniging. De Ledenraad, het bestuur en het bureau hebben hieraan gezamenlijk hard gewerkt. Een essentieel onderdeel is de nieuwe inrichting van onze website, zodat makkelijker duidelijk wordt waaraan onze vereniging werkt én welke standpunten wij innemen. We zijn op zoek naar een klein groepje leden dat wil meedenken als klankbord en wil meebouwen aan de nieuwe “etalage” van de NVvR. Doe mee!

De herinrichting van onze website is het startpunt van bijna alle ledencommunicatie en externe uitingen. Het is voor ons daarom vanzelfsprekend dat wij dit samen met onze leden willen ontwikkelen. Heeft u interesse om deel te nemen, meldt u dan aan bij Sandra Wewer, onze communicatie-collega. Wees niet gevreesd: het gaat daarbij niet om technische kennis van websiteontwikkeling, maar om uw voorkeuren en inzichten als lid van onze vereniging.

Er staat overigens communicatief nog veel meer te gebeuren: leden krijgen makkelijker de gelegenheid om betrokken te raken bij onze activiteiten via sociale netwerken van onze ledenraadleden (onze “satellietaanpak”). Ook hechten wij eraan sneller vanuit de dagelijkse praktijk te horen op welke onderwerpen wij ons mogen uitlaten. Daarnaast bouwen wij momenteel op ons bureau in Den Haag aan onze eigen NVvR-studio, van waaruit wij structureel online bijeenkomsten gaan uitzenden en podcasts gaan opnemen. Natuurlijk hopen wij ook dat er stapsgewijs weer meer ruimte ontstaat om elkaar op gepaste momenten weer fysiek te kunnen ontmoeten. Want ontmoeting en verbinding blijven – op welke manier dan ook – voor onze leden hoog in het vaandel staan. Via onze digitale nieuwsbrieven (want die blijven wij uiteraard verzenden) houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Scroll naar boven