Uitgelicht: ?”De staat van de rechtsstaat” & “Congres Mijnbouwschade”

7 december 2017

Het jaar 2017 loopt bijna op zijn einde, wij kijken terug op een jaar vol bijeenkomsten voor onze leden. Maar wij attenderen u ook graag op interessante activiteiten van andere organisaties. Op de valreep van 2017 lichten wij twee interessante bijeenkomsten voor u uit.

“De staat van de rechtsstaat”

Het CPO (Centrum voor post-academisch juridisch onderwijs) nodigt het bestuur en de leden van de NVvR graag uit om deel te nemen aan het symposium “De staat van de rechtsstaat” op 14 december aanstaande. Er zijn verschillende sprekers waaronder, Christian Flokstra, advocaat Ficq & Partners en Adriana van Dooijeweert, voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens. Na de lezingen is er gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan. Locatie is het voormalige gebouw van de Hoge Raad in Den Haag. Deelname is gratis. Voor meer informatie klik hier.

“Congres Mijnbouwschade”

In alle lagen van het openbaar bestuur en bij de bevolking en het bedrijfsleven zijn op dit moment de juridische en financiƫle gevolgen van de mijnbouwschade zichtbaar en voelbaar. Hoe komt er weer vertrouwen in de toekomst?

Dit congres vindt plaats op 14 december 2017 om 10.00 in Nieuwspoort Den Haag en is bedoeld voor Tweede Kamerleden, Statenleden, medewerkers van het Rijk, provincies en gemeenten, advocaten, juridische adviseurs, leden en medewerkers van de Raad van State en rechterlijke macht. Voor meer informatie klik hier.

Scroll naar boven