Presentatie Daniel Ofman: “Ga beginnen waar energie zit”

7 december 2017

Daniel Ofman is meer dan de bedenker van het bekende kernkwadrant. Hij is schrijver, managementcoach en hij adviseert organisaties in ontwikkelingsprocessen. Eind november gaf hij, op verzoek van de NVvR, voor leidinggevenden en geïnteresseerde andere leden, een inspirerende presentatie over omgaan met veranderingen op de werkvloer en de invloed die jezelf hebt.
 

Door alle veranderingen binnen de rechtspraak komen leidinggevenden en teamvoorzitters voor verschillende zorgen te staan. Hoe ga je daar als (midden-)manager het beste mee om?

Ofman ging in op een andere manieren van leidinggeven, waarbij het uitgangspunt is dat er voor succes een balans moet zijn tussen de plannen (de inhoud, “Het”), de samenwerking (de verhouding, “Wij”) en het individu (de houding, Ík”).

Ofman: “Klopt een van deze drie niet, dan is er geen balans en eindig je waarschijnlijk met niets. Ga beginnen aan de kant waar energie zit; succesvol zijn en plezier hebben gaan hierin samen. Wees bereid om nieuwe wegen te verkennen. Val op”.

Tijdens de geanimeerde borrel was er genoeg ruimte om met elkaar én met Daniel Ofman ervaringen uit de praktijk te delen. 

 

Daniel-Ofman-12.jpg#asset:1125

Daniel Ofman, oprichter van het adviesbureau Core Quality

 

 

 

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven