NVvR zoekt nieuwe leden voor internationale activiteiten

27 maart 2019

De NVvR wil als vereniging een grotere bijdrage leveren op internationaal vlak , zeker wanneer het gaat om de internationale activiteiten rondom de borging en versterking van de rechtsstaat. Hiervoor is de Commissie Internationaal, onder leiding van Angela Kaptein, binnen de vereniging vanzelfsprekend de drijvende kracht. Om, in nauwe samenwerking met het bestuur, meer te kunnen doen zijn nieuwe leden voor deze commissie nodig. Het bestuur roept de leden op om zich hiervoor aan te melden. De NVvR zoekt zowel vertegenwoordigers uit de ZM als uit het OM. Er is plaats voor maximaal vier nieuwe commissieleden.

De NVvR wil zich de komende jaren vooral richten op een vijftal landen in Oost-Europa (RoemeniĆ«, Polen, Hongarije, MacedoniĆ« en Bulgarije) en daarbij aandacht geven aan de rechtsstatelijke problematiek. Voor meer informatie over de internationale activiteiten van de NVvR kunt u contact opnemen met Angela Kaptein (a.kaptein@rechtspraak.nl) of NVvR-voorzitter Nathalie van Waterschoot (nathalie.van.waterschoot@rechtspraak.nl). 

Belangstellenden voor lidmaatschap zullen een gesprek hebben met de voorzitter van de NVvR en leden van de Commissie Internationaal.

Scroll naar boven