NVvR werft actief nieuwe leden

11 april 2024

Een nieuwe lichting RIO’s meldde zich woensdag 10 april bij de Gevangenpoort in Den Haag voor een rondleiding in de oudste gevangenis van Nederland. De NVvR biedt deze rondleiding en aansluitende borrel aan rechters in opleiding aan, samen met gratis lidmaatschap voor een half jaar. Daarna kunnen zij – en hetzelfde geldt voor (adjunct) officieren in opleiding – definitief lid worden van de vereniging. Zolang zij in opleiding zijn, betalen zij de helft van de contributie. Lidmaatschapsgelden zijn (deels) aftrekbaar van het IKB-budget.

De NVvR mocht in april 31 aanwezige RIO’s begroeten als proefleden. Eerder dit jaar wist de vereniging ook nieuwe lichtingen officieren en adjunt officieren voor het proeflidmaatschap te interesseren tijdens door SSR-georganiseerde bijeenkomsten. Voor de vereniging is de toestroom van nieuwe leden van groot belang.

Kent u magistraten (in opleiding) die nog geen lid zijn? Laat hen contact opnemen met het bureau of verwijs hen door naar de website van de NVVR.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven