NVvR neemt ledenadministratie onder de loep

22 oktober 2020

Deze Corona-tijd is voor veel huishoudens, maar ook voor organisaties hét moment om kasten en kamers weer eens goed op te ruimen. De NVvR benut deze periode om de ledenadministratie onder de loep te nemen. Wat gaat u hiervan merken?

De introductie van ons nieuwe ledenadministratiesysteem in het afgelopen voorjaar biedt ons als vereniging veel mogelijkheden om gerichter met u als lid te communiceren, u digitaal uit te nodigen voor (online) bijeenkomsten en leden landelijk en regionaal met elkaar in contact te brengen. Om dit zo goed mogelijk verder vorm te geven, willen wij graag binnenkort uw gegevens in onze administratie actualiseren en verder optimaliseren. Dit doen wij stapsgewijs per arrondissement, zodat we persoonlijke aandacht kunnen besteden aan eventuele vragen en opmerkingen. Het controleren zal u slechts 2 tot 3 minuten tijd kosten.

Wij zouden het fijn vinden als u hieraan uw medewerking wilt verlenen. Want hiermee levert u een bijdrage aan een steeds sterkere en doelgerichte communicatie van de NVvR in uw belang. Bij voorbaat dus alvast onze hartelijke dank.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven