Nieuws uit de Ledenraad

21 april 2022

Op 11 april kwam de Ledenraad van de NVvR bijeen in Den Haag. Het was de eerste fysieke bijeenkomst sinds het uitbreken van de corona-pandemie, waarbij uiteenlopende onderwerpen met elkaar werden besproken.

De afgevaardigden van alle gerechten en parketten en het bestuur van de NVvR spraken in de Ledenraad onder andere over de situatie in Oekraïne, het standpunt van de NVvR over online zitten en het GRECO-wetsvoorstel. De Ledenraad ging akkoord met de benoeming van rechters Wouter van der Haak en Frank Schoonen tot bestuursleden. Sylvia Taalman (Gerechtshof Den Bosch) trad toe als lid van de Ledenraad, sectie Raadsheren.

Daarnaast sprak de Ledenraad over het onlangs afgesloten arbeidsvoorwaardenakkoord, integriteitscodes, bestuurdersbenoemingen, het thuiswerkbeleid en het door de fiscus gestarte (vervolg)onderzoek naar onkostenvergoedingen. Ook verenigingszaken kwamen aan de orde, waaronder het jaarplan en de jaarrekening 2021 en de begroting voor 2022, die de Ledenraad goedgekeurde.

Paul Rouwen (voormalig voorzitter CRP en Cao-team), Rickert Ahling (voormalig waarnemend voorzitter) en Peter Fortuin (voormalig sectiewoordvoerder raadsheren) werden vanwege hun zeer gewaardeerde inzet voor de vereniging benoemd tot lid van verdienste.

Voor eventuele vragen en nadere toelichting kunt u contact opnemen met uw sectiewoordvoerder.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven