Meld u aan voor de cao klankbordgroep

15 januari 2020

De NVvR is op zoek naar leden die de komende onderhandelingsperiode deel willen uitmaken van een speciale cao klankbordgroep. Het bestuur en het cao-team van de NVvR wil collega’s graag meer betrekken bij de onderhandelingen, zonder dat het deze collega’s erg veel tijd gaat kosten. Op dit moment werken we aan de voorbereidingen omtrent de inzetbrief voor de komende onderhandelingen. Heeft u hier suggesties voor? Aanmelden voor de klankbordgroep is heel eenvoudig.

De NVvR is zowel beroepsvereniging als vakbond voor de leden van de rechterlijke macht. Voor deze bijzondere beroepsgroep onderhandelt de NVvR daarom met de minister voor Rechtsbescherming voor het sluiten van nieuwe cao’s. Een cao-team, bestaande uit NVvR-leden uit alle gelederen van de rechterlijke macht, schuift namens de werknemers met de werkgever om tafel.

Voor de komende cao-periode is de NVvR op zoek naar een brede klankbordgroep, voor snelle terugkoppelingen, extra informatievoorziening en voor het breder polsen van de achterban bij vraagpunten. Nu de eerste voorbereidingen voor de nieuwe cao van start zijn gegaan, gaat ook de klankbordgroep gebruikt worden.

Ge├»nteresseerd? Aanmelden kan via het verenigingsbureau: Janine Woudstra.

Scroll naar boven