Maak kans op vrijkaarten voor de première SO HELP ME GOD

5 april 2018

Op donderdag 19 april gaat de documentaire SO HELP ME GOD in voorpremière. In de documentaire krijgen we een kijkje in het leven van de buitengewone, extravagante Anne Gruwez. Zij is onderzoeksrechter in Brussel. Na afloop is er gelegenheid om met Anne Gruwez en procureur-generaal van het OM Gerrit van der Burg na te praten over de film.

Uit het persbericht: “Ze verzamelt bewijs op plaatsen delict, heropent onopgeloste zaken en werkt nauw samen met rechercheurs van de politie. Gruwez voert in deze documentaire ongecensureerde en verbijsterende gesprekken met verdachten en criminelen om tot hun veroordelingen te komen. Verbazing, hilariteit en ongemak wisselen elkaar af terwijl we getuige zijn van haar onconventionele aanpak. De waarheid blijkt soms vele malen schokkender dan fictie.

Actie
Voor deze première heeft de NVvR 2 x 2 vrijkaarten gekregen voor geïnteresseerde leden. Stuur hiervoor een e-mail (voor 10 april) naar de NVvR, via: sandra.hoitinga@rechtspraak.nl. Het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” geldt hierbij.

Informatie
Locatie: De Balie Amsterdam
Start film: 20.00 uur

Kaarten reserveren kan via deze link.
Na de premier draait de documentaire in verschillende filmhuizen.

Scroll naar boven