Ledenraad online

24 september 2020

Op 21 september vond de vergadering van de Ledenraad plaats. Vanwege de corona-omstandigheden werd deze online gehouden. Tijdens deze digitale Ledenraad werd onder andere gesproken over de aanpak van de coronacrisis en werd de stand van zaken doorgenomen van de cao voor de rechterlijke macht.

Tijdens de vergadering werd uitvoerig gesproken over de wijze waarop onze leden binnen de verschillende werkorganisaties aan het werk zijn sinds het uitbreken van de coronacrisis. Naast het bespreken van de algemene situatie deed het bestuur een oproep om positieve en negatieve ervaringen te blijven delen, zodat deze ook bekend zijn aan de bestuurlijke tafels. Naast de cao RM 2018-2020 kwamen ook de waardering van assistent-officieren, de werving van nieuwe bestuursleden en de heroriƫntatie binnen de NVvR aan de orde. Voor eventuele vragen en nadere toelichting kunnen leden contact opnemen met hun sectiewoordvoerder.

Diverse leden van de ledenraad merkten op dat het soms moeilijker wordt om de eigen grenzen te bewaken in werksituaties. Het is goed om elkaar er op te blijven wijzen hoe belangrijk het is om de corona-regels te blijven opvolgen, zeker nu er een tweede golf in aantocht lijkt.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven