Herhaalde oproep: leden voor de cao klankbordgroep gezocht

29 april 2021

Op dit moment bereiden we ons voor op de komende cao-onderhandelingen. De NVvR is op zoek naar leden die de komende onderhandelingsperiode deel willen uitmaken van de cao klankbordgroep. Deze groep leden ondersteunt het cao-team van de NVvR, die de onderhandelingen voert namens onze beroepsgroep. Aanmelden voor de klankbordgroep is heel eenvoudig.

Het bestuur en het cao-team van de NVvR willen collega’s graag meer betrekken tijdens de onderhandelingen, zonder dat het deze collega’s erg veel tijd kost. Voor de komende cao-periode is de NVvR op zoek naar een brede klankbordgroep, voor snelle terugkoppelingen, extra informatievoorziening en voor het breder kunnen raadplegen van de achterban bij vragen of bespreekpunten.

De NVvR is zowel beroepsvereniging als vakbond voor de leden van de rechterlijke macht. Voor deze bijzondere beroepsgroep onderhandelt de NVvR daarom met de minister voor Rechtsbescherming voor het sluiten van nieuwe cao’s. Een cao-team, bestaande uit NVvR-leden uit alle geledingen van de rechterlijke macht, neemt namens de werknemers met de werkgever deel aan de onderhandelingen.

Geïnteresseerd? Aanmelden in mogelijk via het verenigingsbureau: Janine Woudstra.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven