Helpt u ons mee? Magistraten in opleiding zijn toekomstige NVvR-leden

27 januari 2022

Rechters en (adjunct) officieren van justitie in opleiding (RIO’s en OIO’s) zijn niet alleen de magistraten van de toekomst, maar voor de NVvR ook de leden van de toekomst. Waar de NVvR voorheen de aspirant-leden actief en fysiek kon benaderen, waren wij de afgelopen twee jaar aangewezen op contact via online meetings en videoboodschappen. Persoonlijk contact blijft voor de NVvR boven aan staan. Daarom doen wij een beroep op bestaande leden om in hun directe omgeving magistraten in opleiding actief aan te spreken om zich aan te sluiten bij onze vereniging.

Op 24 januari jl. brachten NVvR-bestuurslid Eva Borg, zelf officier in opleiding, en beleidsadviseur Miek Smilde het belang van de vereniging nog eens onder de aandacht van een opleidingsgroep OIO’s. De ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat dit via persoonlijk contact beter werkt dan contact via online bijeenkomsten. Omdat fysieke ontmoetingen vooralsnog niet mogelijk zijn, doen wij daarom een beroep op onze leden om in hun directe omgeving RIO’s en OIO’s actief te benaderen en het belang van de vereniging onder de aandacht te brengen.

Een kennismakingslidmaatschap geldt een half jaar en is kosteloos. Daarna geldt voor magistraten in opleiding een lidmaatschap met 50% korting. Helpt u ons mee? Uw belang is ook hun belang.

Kijk hier voor meer informatie over en de voordelen van het NVvR-lidmaatschap. Meer informatie voor magistraten in opleiding leest u hier.

Scroll naar boven