Even voorstellen: nieuwe bestuursleden NVvR

21 april 2022

Wouter van der Haak en Frank Schoonen zijn benoemd als bestuursleden van de NVvR. Beiden hebben ervaring binnen en met onze vereniging en hebben grote affiniteit met het werk dat de NVvR als beroepsvereniging en als vakbond verricht in het belang van de leden.

Wouter van der Haak (54) is senior rechter in de rechtbank Noord-Holland. Hij heeft ruime bestuurlijke en werkervaring als jurist en rechter. Hij maakt al sinds 2007 deel uit van de ledenraad van de NVvR en is sinds 2014 woordvoerder van de sectie rechters. (In deze functie wordt hij opgevolgd door Gert-Mark Smelt, senior rechter Rechtbank Den Haag). Wouter zet zich graag in voor het behoud en de versterking van de positie van de magistratuur, en voor de bevordering van de ambten van rechter en officier van justitie.

Frank Schoonen (52) is senior rechter in de rechtbank Rotterdam. Hij heeft als rechter ervaring binnen het strafrecht, civielrecht, jeugdrecht en bestuursrecht. Als lid van het cao-team is Frank betrokken geweest bij de totstandkoming van het laatste arbeidsvoorwaardenakkoord. Hij wil graag leden en jongere collega’s actief betrekken bij de vereniging en maakt zich sterk om kennis en ervaring van de leden samen te brengen in het belang van de positionering van de NVvR.

Ledenraad, collega-bestuursleden en het verenigingsbureau zijn blij met hun komst en wensen Wouter en Frank veel succes.

Wouter van der Haak (l) en Frank Schoonen (r)
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven