Digitaal werken voor NVvR-medewerkers

27 maart 2020

Elke crisis brengt ook leermomenten met zich mee. Nederland werkt massaal thuis en zowel de mensen zelf als ons internet blijken dit gelukkig aan te kunnen. Ook de acht medewerkers van de NVvR staan meer dan ooit telefonisch en online met elkaar in contact. Ook staan de lijnen voor contact met onze leden (digitaal) helemaal open.

Tijdens een digitale ‘dagstart’ nemen wij via Skype het dagprogramma met elkaar door en overleggen wij over de voortgang van onze werkzaamheden. Voor uw vragen legen wij dagelijks onze mailbox, luisteren wij door u ingesproken berichten af en zoals gebruikelijk onder normale omstandigheden bellen wij u hierover zo snel mogelijk terug.

Niemand weet hoe lang deze situatie nog voortduurt, maar zolang het nodig is, blijven wij op deze aangepaste wijze uw collectieve belangen behartigen en uw individuele vragen beantwoorden. Zodra de situatie het toelaat, organiseren wij weer bijeenkomsten waarbij wij u graag persoonlijk ontmoeten en begroeten. Tot dat moment kunt u het best contact zoeken via: info@nvvr.org.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij blijven uiteraard een vereniging waarbij “verbinding” onder alle omstandigheden hoog in het vaandel staat.

Scroll naar boven