Denk mee over doorlooptijden rechtspraak; laatste kans!

13 februari 2020

Op 12 maart organiseert de NVvR een werkconferentie over doorlooptijden. Het onderwerp spreekt veel leden aan. Het aantal aanmeldingen is in deze voorbereidingsperiode inmiddels opgelopen tot boven de 50. Journalist Marc Chavannes geeft een korte beschouwing over zijn observaties over de rechtspraak. Leden denken actief mee over mogelijke oplossingen op korte en lange termijn. 

Met de werkconferentie wil de NVvR samen met leden een bijdragen leveren aan het maatschappelijke probleem van te lange doorlooptijden in de rechtspraak. In de vorm van tafeldiscussies gaan de aanwezige inhoudsdeskundigen met elkaar thematisch in gesprek. Doelstelling is om gezamenlijk haalbare, werkbare, kwalitatieve en breed gedragen oplossingen of oplossingsrichtingen aan te dragen. Locatie is Mammoni in Utrecht. De werkconferentie duurt van 13.30 tot 17.00 uur, waarna we gezamenlijk de bijeenkomst met elkaar afsluiten met een hapje en een drankje.

Wil u meedoen en heeft u zich nog niet aangemeld? Wilt u vooraf uw suggesties aandragen? Dan is dit nog mogelijk tot 2 maart a.s. via Patty Brassinga. Deze komen terug tijdens de discussies die wij op 12 maart met elkaar voeren. Lees hier meer.

Scroll naar boven