De AVG en uw NVvR-lidmaatschap

24 mei 2018

De wetgeving rondom de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Uw mailbox is vast overspoeld door informatie over de nieuw privacy wetgeving. Ook wij willen u op de hoogte houden van onze aanpak rondom deze nieuwe wet.

De NVvR staat voor de privacy van onze leden en we bewaken uw gegevens zorgvuldig. Dat was al zo en daar zullen wij natuurlijk mee doorgaan. Wij gebruiken uw gegevens enkel en alleen om goede invulling te kunnen geven aan uw lidmaatschap. Lees hier hoe de NVvR omgaat met uw privacy.

Nieuwsbrief
Wilt u niet langer onze nieuwsbrief ontvangen dan is het mogelijk om ten alle tijden uw ‘abonnement’ op te zeggen door u af te melden. Onderaan de nieuwsbrief is er een mogelijkheid om u uit te schrijven. Wilt u onze nieuwsbrief wel blijven ontvangen, dan hoeft u helemaal niks te doen. Mocht u zich opnieuw aan willen melden maar dan met een ander mailadres dan kan dat door een mail aan ons te sturen. E-mail: info@nvvr.org

Vragen
Heeft u nog vragen? Het verenigingsbureau beantwoordt graag uw vragen over privacy en gegevensbewaking. Neem hiervoor contact met ons op via (088) 36 11 300.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven