Bericht NVvR-bestuur inzake Corona

16 maart 2020

Beste collega,

De komende weken zien er ineens heel anders uit dan we verwacht hadden. Veel collega’s werken thuis en bijna alle zittingen worden geannuleerd. Het is misschien goed om te weten dat de werkorganisaties van zowel OM als ZM ons tijdig hebben ge├»nformeerd over de getroffen maatregelen om het coronavirus te bestrijden. We onderschrijven de genomen besluiten en blijven in nauwe verbinding staan met de werkorganisaties.

Het zijn tijden waarvoor op voorhand geen bruikbaar draaiboek beschikbaar is. Zowel van werkgever als werknemer wordt flexibiliteit verwacht om rekening te blijven houden met elkaar. Zo kunnen de komende weken van betekenis blijven.

De NVvR heeft al haar bijeenkomsten geannuleerd en vergaderingen worden ofwel verplaatst ofwel telefonisch gehouden. Onze centrale bereikbaarheid is wel wat verminderd, omdat onze medewerkers thuiswerken. Wie ons wil bereiken voor bijvoorbeeld individuele rechtsbijstand of andere actuele zaken, kan het best een e-mail sturen naar info@nvvr.org. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te bereiken.

Hartelijke groet en tot snel,
Namens bestuur en bureau,

Rickert Ahling


waarnemend voorzitter

Scroll naar boven