De werkwijze van de NVvR is gebaseerd op de kennis en ervaring die in de leden is verenigd. Om sámen meer te bereiken dan alleen. Daarom brengen wij de magistraten van Nederland actief samen. Alleen zo kan de rechterlijke macht goed vertegenwoordigd zijn in het publieke en politieke debat en worden haar belangen actief uitgedragen en gewaarborgd.

Ook kan op deze manier denkkracht en expertise ingezet worden om vanuit het perspectief van de magistraat een bijdrage te leveren aan hetgeen onze bestuurders in de trias willen bereiken. Bijvoorbeeld de doelen van de wetgever die wetten wil maken die werken of van de bestuurders in de rechtspleging die gedragen beleid willen ontwikkelen, waarbij de organisatie en maatschappij baat hebben.

De NVvR is altijd op zoek naar leden die hun kennis en ervaring willen delen met de vereniging, en daarmee met collega’s die als lid deel uitmaken van de vereniging. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Lees hiervoor ook ‘Hoe wij werken’. Interesse? Laat het ons weten!

Scroll naar boven